آموزش سئو

ساختار استاندارد پیوندهای یکتا | بهینه سازی URL سایت

ساختار استاندارد پیوندهای یکتا, بهینه سازی URL سایت, نکات بهینه سازی URL ها برای سئو سایت, URL سایت و روش های بهینه سازی آن, آموزش بهینه سازی url سایت

یکی از اقدامات در جهت بهینه سازی وب سایت (SEO) اصلاح ساختار پیوندهای یکتا یا URL سایت است. همواره طبق تجربیات مختلفی که در پروژه‌های سئو مشتریان داشته‌ام، قوانین نانوشته‌ای وجود دارد که باید برای بهینه سازی URL سایت بکار گرفت. در این مقاله قصد دارم تجربیات خودم را در راستای معرفی ساختار استاندارد پیوندهای یکتا بیان کنم. همچنین نکات مهم در خصوص بهینه سازی URL سایت را در اختیار شما بگذارم.

ساختار استاندارد پیوندهای یکتا

در گوگل عبارت کلیدی “ساختار استاندارد پیوندهای یکتا” را جستجو کنید. خواهید دید که نتایج بسیار زیاد و مشابهی را در اختیار شما می‌گذارد. نکات مشترک زیادی را سایت‌ها در قالب مقالات خود در اختیار مخاطبان خود قرار داده‌اند. نکاتی که در این مقاله قصد دارم به شما بگویم همان نکات کلیدی مشترک است با چاشنی تجربه و برخی فوت کوه گری!

در ابتدا بدانید اقدام به بهینه سازی URL سایت به دو صورت انجام می‌شود:

  • وب سایت شما تازه تأسیس است و نیاز به تنظیمات ساختار استاندارد پیوندهای یکتا دارد
  • وب سایت شما در حال فعالیت است و نیاز به اصلاح و بهینه سازی URL سایت دارد

پیوندهای یکتا یا آدرس های صفحات وب سایت باید دارای نکاتی باشد تا فاکتور سئو محور بودن سایت برای موتورهای جستجو محرز گردد.

بهترین ساختار پیوند یکتا در یک وب سایت یکی از مهم ترین نکات سئو و بهینه سازی می‌باشد که در تعیین آدرس دهی (permalink) مناسب برای مطالب و نوشته های سایت باید به دقت به آن توجه کنیم.

در سیستم مدیریت محتوای وردپرس با مراجعه به بخش تنظیمات و سپس پیوندهای یکتا می توان نحوه ایجاد لینک‌های سایت را تعیین کرد.

در ابتدای نصب وردپرس پیوند یکتا در حالت پیشفرض قرار دارد در این وضعیت برای نمایش پست از شناسه یا id آن استفاده می شود.

اکثر افزونه های افزایش سرعت وردپرس که معمولا پلاگینهای کش می باشند با این آدرس دهی مشکل دارند و نمی توانند در این حالت کارشان را انجام دهند همچنین از نظر سئو نیز این پیوند یکتا اصلا مناسب نمی باشد و باید از آدرس دهی مناسب دیگری که شامل عنوان مطلب باشد.

نمونه ساختار پیوندهای یکتا غیر استاندارد:

http://site.com/?p=96524

نمونه یک پیوند یکتا مناسب و استاندارد :

http://site.com/title-post

ساختار استاندارد پیوندهای یکتا, بهینه سازی URL سایت, نکات بهینه سازی URL ها برای سئو سایت, URL سایت و روش های بهینه سازی آن, آموزش بهینه سازی url سایت

بهینه سازی آدرس سایت URL

نکات بهینه سازی URL ها برای سئو سایت

شما باید URL های خود را برای موتورهای جستجوبهینه سازی (SEO) کنید. در واقع، URL ها اطلاعات مربوط به محتوای یک صفحه، زمینه و هدف آن را به موتورهای جستجو ارائه می دهند. URL ها از عوامل مختلفی تشکیل شده اند که همه آنها به عنوان معنی دار نیستند.

در اینجا نکات مهم و نانوشته‌ای که در بهینه سازی URL سایت‌ها بسیار اهمیت دارد را برای شما بازگو می‌کنم.

خوانا بودن URLها

خوانا بودن URL ها از دو منظر حائز اهمیت است. یک منظر قابل فهم و خوانا بودن برای موتورهای جستجو است که URL های شما را بخوانند تا بدانند که چه صفحه ای در آن قرار دارد. به همین دلیل شما نباید از URL های ایجاد شده به صورت پویا استفاده کنید و آنها را سفارشی کنید تا مطالب و اهداف خود را کامل کنید.

منظر دیگر خوابل خوانا بودن URL برای کاربران است.

https://drwpress.com/%d8%ae%d8%b1%db%8c%d8%af-%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%aa-%d8%a8%d8%a7-%da%a9%d9%85%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d9%87%d8%b2%db%8c%d9%86%d9%87/

به آدرس بالا توجه کنید. این آدرس برای موتورهای جستجو قابل فهم است اما برای کاربران نامفهوم و غیر خوانا می‌باشد. علت اینکه پیوند یکتا بالا به این شکل نمایش داده‌شده‌است، فارسی بودن نامک آن است.

اما منظور از خوانا بودن برای موتورهای جستجو و کاربران URL زیر بصورت نمونه است:

https://www.drwpress .com/url-optimization

عدم استفاده از حروف بزرگ در پیوندهای یکتا

یکی از مهمترین اقدامات در جهت داشتن ساختار استاندارد پیوندهای یکتا و بهینه سازی URL های سایت این است که به هیچ عنوان از حروف بزرگ در ساختار نامک و URL استفاده‌نشود.

حروف بزرگ می تواند موتورهای جستجوگر و خوانندگان را به اشتباه درهم بشکند زیرا ممکن است دشوار باشد.

استفاده از خط تیره (-) بجای Underline (_)

طبق تجربه و آزمون و خطاهای متعددی که در حوزه سئو (SEO) یا بهینه سازی داشته‌ام، گوگل و دیگر موتورهای جستجو موافق استفاده Underline نیستند. لذا حتما بجای آن از خط تیره استفاده نمائید.

استفاده از کلمات کلیدی

بهتر است از کلمات کلیدی برای بهینه سازی URL استفاده کنید. این کار باعث جذب ترافیک سایت شما می‌شود.

بهترین تلاش خود را برای اضافه کردن کلید واژه اصلی خود در URL های خود. حتی اگر در اکثر موارد این کار را در صفحه اصلی انجام ندهید. تمرکز بر روی ادغام کلمات کلیدی مورد نظر خود را در ارتباط با صفحات محصول یا دسته شما مهم است.

بلاک کردن URL های ناامن را با استفاده از robots.txt

URL های نامناسب می توانند از طریق موتورهای جستجو مجازات شوند، اگر آن‌ها URL های تکراری را برای مثال یا سایر URL های غیرمتعارف نشان می دهند. بنابراین می توانید این URL های اضافی را با استفاده از robots.txt مسدود کنید.

Disallow: /photos

یکپارچه سازی و استاندارد سازی URL های تکراری

گاهی اوقات ممکن است برخی صفحات محتوای تکراری ایجاد کنند، راه جلوگیری از این اقدام، استفاده از URL های کانونی است.

برای این کار می توانید از تگ “rel =”canonical در صفحات خود استفاده کنید.

مثال:

<link rel = “canonical” href = “http://yourdomain.com/red-couch” />

همچنین، شما باید دامنه مورد نظر خود را بر روی URL خود تنظیم کنید. در واقع موتورهای جستجو www، https، non www و غیره را به عنوان وب سایت های مختلف درک می کنند و سپس این محتوا را به عنوان تکراری طبقه بندی می کنند.

راه دیگری برای جلوگیری از تکراری بودن این است که پارامترهای پویای خود را تنظیم کنید و به موتورهای جستجو بگویید که آنها باید این پارامترها را نادیده بگیرند.

Redirect 301 برای پیوندهای یکتایی که نیاز به تغییر دارند

اگر به هر دلیلی نیاز به تغییر URL صفحه داشته باشید، فراموش نکنید که موتورهای جستجو را به مکان جدید خود مطلع سازید، در واقع، شانس هایی وجود دارد که موتورهای جستجو این صفحه را ایندکس می کنند. به همین دلیل باید تغییر مسیر ۳۰۱ را روی مکان قدیمی انجام دهید تا رباتهای گوگل URL جدید شما را شناسایی کند.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات 5 / 5. تعداد آرا: 1

اولین نفر باشید که رای می‌دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + هشت =